Kunst som passer til Jotun LADY Evening Green

Har du fargen “Evening Green” fra Jotun LADY på veggen din og er på utkikk etter et bilde som passer perfekt inn? Ta en titt på bildeforslagene under her, så kanskje du finner din nye favoritt.

Bilder som passer til fargen Evening Green fra Jotun Lady: Devoted Green 1, Earth, Release 1, Devoted Brown 2, New Beginnings Blue 1

“Evening Green” fra Jotun LADY er en nydelig og behagelig farge som jeg ofte får spørsmål om å komme med bildeforslag til av kundene mine. For å hjelpe enda flere å se for seg ulike bilder sammen med fargen legger jeg det ut her også.

Jotun selv omtaler fargen slik: “En dempet blågrønn tone. Den vil oppleves som hakket lysere og gråligere enn 6325 Balanse som mange kjenner godt til. Denne fargen skaper en behagelig og rolig atmosfære i rommet. Fungerer best til hvitfargene 7236 Chi og 9918 Klassisk Hvit.”

Alle bildene er trykket på et matt kvalitetspapir og er signert for hånd av kunstneren. Klikk deg inn på bildene for å komme til produktsidene hvor det står mer informasjon om størrelser og priser.

Hvilket av bildeforslagene liker du best sammen med fargen Evening Green?

Dersom du har noen ønsker til andre farger jeg skal komme med bildeforslag til, eller har noen andre spørsmål, send meg gjerne en mail.

LindaSkaret_kunstguiden_lav.jpg

Kunstguiden: Hjelp og inspirasjon for å velge riktige bilder

LindaSkaret_1529902478_devotedgreen-moon-fadedmemories.jpg

Hvordan velge riktig størrelse på bildene?

Forrige
Forrige

Delikat og behagelig kunst i rolige fargenyanser

Neste
Neste

Flere nyheter i designsamarbeid med Kremmerhuset