Ofte stilte spørsmål

For spørsmål rundt kjøpsvilkår, betaling, levering og retur, les mer her.


Hvor kan jeg finne rammer til bildene?

De trykte bildene du finner i nettbutikken er satt opp i standardformater nettopp for at det skal være så enkelt som mulig for deg å finne en ramme du liker, som passer til bildene.

Jeg bruker ofte å tipse om IKEA.no, for de har stort sett mange forskjellige rammer til alle størrelsene jeg selger.
Les gjerne blogginnlegget jeg har skrevet om innramming her.


Bør jeg ha ramme med eller uten passepartout (den hvite kanten mellom bildet og rammen)?

Det er en smakssak om man velger å ha passepartout rundt bildene sine eller ikke. Det kan for eksempel avhenge av hvor mye plass du har på veggen hvor bildet skal henge, hva bildet skal henge ved siden av, hva man selv liker og mange andre ting. Det finnes ingen fasit, og det er ingenting som er feil.

Om du gjerne vil at bildene skal virke enda litt større enn de faktisk er, kan det være fint å bruke rammer med passepartout. Personlig synes jeg også ofte at det er fint å gi bildene litt ekstra luft, spesielt heldekkende bilder med farge. Da er det fint å kunne bruke ramme med passepartout. Hvis det er et bilde som har mye hvitt rundt motivet, så er det kanskje ikke like nødvendig.

Les gjerne blogginnlegget jeg har skrevet om innramming her.


Er det mulig å få bildene i andre størrelser enn de som er i nettbutikken?

Ja, det er mulig å få spesialtilpasset størrelse på flere av bildene. Ta gjerne kontakt via kontaktskjema eller send meg en mail for pris.


Har du noen tips til hvordan å se hvilke farger som passer godt sammen?

Ja, det har jeg absolutt. Ofte når jeg trenger litt inspirasjon til fargesammensetninger går jeg til Pinterest for hjelp. Jeg har blant annet laget denne tavlen dedikert til lekre fargesammensetninger. Ta gjerne en titt! Ellers er det mye god hjelp i å søke f. eks "color palette" og legge til fargene du vurderer, i søkefeltet på Pinterest.


Hvordan er kvaliteten på bildene?

Det ligger mange års erfaring bak håndarbeidet og produksjonen av disse bildene, og de er selvfølgelig trykket med høyoppløselige filer og tekniske spesifikasjoner for å unngå ting som for eksempel pixlete og uskarpe trykk, selv på de aller største bildene.

Bildene er trykket i Norge på ulike papir og papirtykkelser. Mer detaljert informasjon finner du på hver enkelt produktside. Papirtykkelse varierer fra 167 – 300 gram.

Alle bildene er sett over av meg og er signert for hånd.


Håndtering av bildene

Sørg for å være ren på hendene før du eventuelt tar på bildene eller bruk rene hansker.

En del av bildene blir sendt i plakatrør. Når du skal ta disse ut av røret er det viktig at du strammer forsiktig til det innerste stykket av plakaten, slik at den blir litt strammere rullet sammen, og enkelt kan tas ut av røret uten å skrape for hardt mot emballasjen.

Vær oppmerksom på at det kan oppstå riper på trykket dersom bildene ikke blir behandlet varsomt.

Hvis plakaten har mye spenn i seg etter å ha vært rullet under forsendelsen kan du rulle den ut og legge den på et helt flatt, rent og tørt underlag, og legge noe med litt vekt på over plakaten så den får avspenne seg. Det kan f. eks være en bok, eller noe annet uten skarpe, harde kanter som kan skade plakaten. Bruk gjerne et rent og tørt tøystykke imellom plakaten og gjenstanden du setter oppå.

OBS! IKKE rull plakaten «motsatt vei» for å avspenne plakaten, da kan den bli bulkete og ødelagt.


Opphavsrett

Alle bildene som selges i denne nettbutikken er laget av og eies av Linda Skaret. Kopiering er forbudt.
Copyright©LindaSkaret. All rights reserved. Copying is prohibited.


Ikke mottatt ordrebekreftelsen?

Har du lagt inn en bestilling, men ikke mottatt noen ordrebekreftelse på mail? Da har mailen mest sannsynlig lagt seg i søppelposten din / blitt fanget opp av spam-filteret ditt. Ordebekreftelsene sendes ut automatisk, men dersom du ikke finner den, kan du gjerne sende meg en mail til linda@lindakaret.com, så kan jeg se på det og sende den ut manuelt en gang til.


Har du meldt deg på nyhetsbrevet mitt, men ikke fått mottatt noen mail?

Da kan det hende e-posten har lagt seg i søppelposten din / blitt fanget opp av spam-filteret ditt. En annen mulighet er at det har lurt seg inn en liten skrivefeil i mailadressen din da du meldte deg på. Isåfall kan du prøve å melde deg på en gang til, for å se om det løser problemet. Hvis du er usikker, så send meg gjerne en mail til linda@lindaskaret.com, så kan jeg sjekke om mailadressen din ligger i maillisten min.


Presse / redaksjonell omtale

Ta gjerne kontakt om du ønsker å skrive en sak om Linda Skaret, eller har lyst til å dele bilder av noen av produktene mine. Det ligger en ferdig bildepakke på pressesiden, som er tilgjengelig for nedlastning. Ved bruk av bildene må det selvfølgelig kildehenvisning benyttes. Alle rettigheter / Copyright©LindaSkaret


Ta gjerne kontakt via kontaktskjema eller på epost: linda@lindaskaret.com
Se oversikt over forhandlere her.

Ønsker du å bli forhandler?