lindaskaret_art.jpg

Om Linda Skaret

Jeg er en norsk designer og illustratør som holder til i Trondheim. Lidenskapen for det visuelle har vært med meg hele livet, og jeg har utdannelse innen formgivning, grafisk design og markedsføring.

Jeg liker å jobbe både med både tradisjonelle og digitale teknikker, og ikke minst å kombinere de to. Alkoholblekk og akrylmaling er mine to favorittmaterialer når det kommer til abstrakte malerier.

Inspirasjon til bildene finner jeg så mange steder, som blant annet i naturen, spennende fargekombinasjoner fra hverdagen, teksturer, mote og interiør. Fargepalettene jeg jobber med er ofte noe dempet, og de harmonerer gjerne med det skandinaviske interiørbildet.

Målet mitt med bildene er å skape glede i hverdagen gjennom kunst og design, både for meg selv og andre.
- For meg trenger ikke kunst nødvendigvis å ha et spesielt budskap som skal oppleves av mottakeren. Jeg har heller et ønske om å skape noe som gir andre glede og en god følelse, og som kanskje trigger litt nysgjerrighet og gjør at folk vil gå nærmere verket for å se på alle de små detaljene.

For å hjelpe kundene mine med å skape et helhetlig uttrykk i hjemmet sitt, lager jeg ofte pakker på to eller flere bilder som passer perfekt til å henge ved siden av hverandre. Ta gjerne en titt her, for å se hva jeg snakker om.


 

Usikker på hvilke bilder du skal velge?

Om du står fast i beslutningen om å velge de perfekte bildene til ditt hjem og dine farger, så ta gjerne kontakt med meg. Mange kunder sender over bilder av hjemmet sitt til meg, slik at jeg kan sende over forslag over bilder som vil passe inn. For noen setter jeg også opp skisser slik at du kan se hvordan det vil bli.

Om du finner et motiv du liker svært godt, men kunne tenke deg bildet i en annen farge, tilbyr jeg også å spesialtilpasse bildene. Bare ta kontakt med meg i kontaktskjemaet nedenfor om du har noen spørsmål. Jeg ser frem til å høre fra deg!


Hva kan jeg hjelpe deg med?

Ikke nøl med å ta kontakt om du har noen spørsmål, vil bli en forhandler eller har et annet oppdrag du vil spørre litt rundt.
Om du heller vil sende en mail, kan du gjøre det til linda@lindaskaret.com.

PS! Jeg har også en side for ofte stilte spørsmål - ta gjerne en titt for å se om jeg allerede har svart på det du lurer på her. :-)
 

Navn *
Navn

Følg meg gjerne på Instagram <3
Bare klikk her.