Delikat og behagelig kunst i rolige fargenyanser

De nye bildene “Smooth” og “Delicate” er en serie bestående av 10 bilder i nydelige, avslappende farger.

Disse bildene passer perfekt om du ønsker å skape en delikat og behagelig atmosfære i hjemmet ditt. Bildene gjør seg godt både når de henges opp alene, som bildepar eller i kombinasjon med andre bilder som snakker samme formspråk.


Delicate Green 1 & 2

Delicate-bildene finnes i tre ulike fargevarianter og kommer som et bildepar, altså totalt 6 ulike bilder. Her har jeg jobbet lag på lag og med delvis gjennomsiktighet for et spennende og elegant uttrykk. De bølgende formene kan nesten minne om silkeslør som blafrer i vinden. Hva ser du i bildene?


Delicate Grey 1 & 2

Er det ikke fint med grått og rustfarger sammen? Den nøytrale og behagelige fargepaletten kan gli sømløst inn i mange ulike interiørstiler.

Bildene er tilgjengelig i flere størrelser, fra A4, 30x40 cm, 40x50 cm, 50x70 cm og opp til 70x100 cm. I utgangspunktet blir bildene trykket på et matt, tykt kvalitetspapir, men det er også mulig å få dem trykket på lerret. På lerret kan bildene fås i størrelse opp til 100x140 cm. Hvis du er interessert i sistnevnte kan du lese mer om bilder på lerret her og sende meg en mail. Alle bildene blir signert for hånd av kunstneren.


Delicate Dark 1 & 2

Delicate Dark er to mørke og mystiske bilder. De skiller seg litt ut fra de andre Delicate-bildene siden de består av mye sort, men de har fortsatt det samme elegante uttrykket.


Smooth Green 1 & 2

Smooth Green 1 & 2 blir et blikkfang på veggen med sine friske grønntoner. Nydelige sammen med detaljer i gull, brun, beige eller varmt treverk.


Smooth Grey 1 & 2


Hvilket bilde er din favoritt?

Klikk på bildene for å komme til produktsidene.

Jeg har blitt svært glad i disse nye bildene allerede og elsker de spennende formene, flytende overgangene og den rolige og gode følelsen de gir meg, og jeg håper at de også vekker gode følelser hos deg.

Forrige
Forrige

Bilder som passer til Jotun LADY Serene Blue

Neste
Neste

Kunst som passer til Jotun LADY Evening Green