Flere nyheter i designsamarbeid med Kremmerhuset

Endelig er det klart for lansering av fire nye bilder som jeg har laget eksklusivt for interiørkjeden Kremmerhuset, og deres 63 butikker. Bildene heter “Spark of Joy 1 & 2” og “Stardust 1 & 2” og jeg elsker disse fargene. Håper du liker dem også!

Flere kolleksjoner

Dette er den tredje sesongen jeg har laget bilder for Kremmerhuset og jeg føler meg veldig takknemlig som har fått muligheten til å dele kunsten min med så mange mennesker på denne måten, og ikke minst at de har tatt så godt i mot av Kremmerhusets kunder. Jeg kan også røpe at det kommer enda et glassbilde i størrelse 80x100 cm litt senere i høst og at bildet “Warm Embrace” fra i fjor høst også har kommet inn igjen på nytt.

LindaSkaret_Kremmerhuset.jpg

Spark of Joy

I disse bildene har jeg blandet inn andre typer blekk og maling sammen med alkoholblekket for å skape den spennende, kornete teksturen. Legg merke til hvordan pigmentene samler og skiller seg i spennende mønster. Fargene er faktisk litt inspirert fra jungelen og jeg synes de er harmoniske og behagelige å se på.

Spark of Joy 1 & 2 - bildene kommer ferdig innrammet og er i størrelse 50x70 cm. Pris 599,- per stk.

Fire nye bilder:

Klikk på bildene for å gå til produktsidene.

Stardust 1 & 2 - bildene kommer ferdig innrammet og er i størrelse 50x70 cm. Pris 599,- per stk.

Stardust 1 & 2 - bildene kommer ferdig innrammet og er i størrelse 50x70 cm. Pris 599,- per stk.

Stardust

Her har jeg jobbet enda mer lagvis enn på de andre bildene, og på noen partier kan du nesten oppleve å se detaljer gjemt under en litt slørete hvit sky. Dette synes jeg skaper en drømmende effekt og sammen med de glitrende gulldetaljene førte det frem til navnet Stardust. Fargene her er også inspirert fra naturen, og havet er en evig inspirasjonskilde for meg.

LindaSkaret_Kremmerhuset-2.jpg
LindaSkaret_Kremmerhuset-3.jpg

Hvis du vil lese mer om hva Kremmerhuset selv har skrevet om samarbeidet, kan du klikke her.

Ønsker deg en fin dag,
klem fra Linda.

Forrige
Forrige

Kunst som passer til Jotun LADY Evening Green

Neste
Neste

Kunst som passer til Jotun LADY Green Leaf