Bilder som passer til Jotun LADY Devine

Hvilke bilder passer godt sammen med malingsfargen Devine fra Jotun Lady, lurer du kanskje på? Det kan være vanskelig å se for seg hvordan farger, kunst og interiør blir sammen. For å prøve å hjelpe deg litt på vei, har jeg satt opp disse forslagene. Her viser jeg flere av mine egne verk, som jeg synes passer fint sammen med veggfargen.

Jeg har også laget denne kunstguiden, hvor jeg viser forslag til bilder som passer til mange andre populære farger.


Slik omtaler Jotun selv fargen:

“En dempet ferskentone. Fargen er gyllen, dempet og behagelig. Den er ikke direkte rosa, men mer som en grålig aprikos / ferskenfarge. Sammenligner man den med kjente rosafarger som 10580 Soft Skin, så fremstår den langt mer gyllen. 

12083 Devine fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull.”


Det er naturligvis ikke veggfargen ene og alene som bør være avgjørende for hvilke bilder du skal ha på veggene. Resten av interiøret, som sofa, pynt og puter har også mye å si for helheten, og ikke minst er det viktig at du liker bildene og uttrykket de representerer.

Fra øverst til venstre: Summer Flora Fresh Pink 1 (limited edition), Free Souls 2 (håndkolorert limited edition på lerret), Summer Flora Soft Pink 2 (limited edition), Secret Garden Pink 2 (håndkolorert med 23 kt gull, limited edition), Miracle Purple 1 & 2


Om du fortsatt synes det er vanskelig å bestemme seg for hvilke bilder du skal gå for etter å ha sett alle disse forslagene, må du gjerne sende meg en mail med bilder av hjemmet ditt, så kan jeg foreslå noen bilder mer spesifikt til deg.

En annen mulighet er også å bestille bildeprøver av bildene du vurderer i A5 størrelse, slik at du får se fargene på forhånd.

Jotun Lady Devine er ganske nøytral og passer også sammen med mange andre farger, som ulike blå- og grønntoner.

Fra øverst: Coral Reef Blue 1, Songbird 2 (limited edition), Delicate Green 2, Writing on the wall 1, Soft Twillight, Morning Haze 1 (håndkolorert limited edition), Symmetry 1 (limited edition), Hope for Change 1, Secret Garden Green 1 (håndkolorert med 23 kt. gull, limited edition)

 

Finn fargeinspirasjon og hjelp til å velge bilder

Hvilke teknikker og materialer bruker jeg for å lage bildene mine?

Forrige
Forrige

Året som har gått - 2021

Neste
Neste

Nye håndkolorerte kunsttrykk (D.G.A.)