Nye abstrakte kunsttrykk tilgjengelig i nettbutikken

Jeg startet arbeidet med disse bildene i november, og har fortsatt å jobbe med dem parallelt med andre ting siden da. Endelig er siste finish på plass og de er klare til å møte omverden. Alle de 10 nye bildene ligger nå tilgjengelig i nettbutikken i flere størrelser, og jeg er spent på å høre hvilke bilder du liker best.

Alle maleriene er abstrakte og malt med alkoholblekk, for så å bli digitalisert og videre bearbeidet til jeg får akkurat de fargenyansene jeg ønsker. Deretter er bildene trykket på et matt kvalitetspapir her i Trondheim, for så å bli signert av kunstneren og pakket for hånd. Om du vil lese mer om prosessen min kan du gjøre det her.

Om du vil se bildene i flere ulike stylinger eller få mer informasjon om størrelser og pris er det bare å klikke på bildene under her, så kommer du direkte til produktsidene.


Devoted Green 1 & 2

Jeg simpelthen elsker de nye bildene Devoted som kommer i to fargevarianter. Det er utrolig gøy å lage ny kunst når man kjenner at alt bare klaffer og man har skapt et bilde som man selv synes kjennes helt riktig ut. Noen ganger tar det litt lenger tid, og flere forsøk må til, og da er det virkelig helt magisk når man kommer i mål.

Bildene fungerer godt både stående og liggende. Bare legg igjen en kommentar ved bestilling om du ønsker bildet liggende, så signerer jeg det deretter.

Bildene fungerer godt både stående og liggende. Bare legg igjen en kommentar ved bestilling om du ønsker bildet liggende, så signerer jeg det deretter.


Devoted Brown 1 & 2


Miracle Purple 1 & 2

Luftig, flytende og svevende. Jeg liker godt flyten i disse bildene, og opplevelsen av at de fullfører hverandre på en spennende måte. Fargene strekker seg fra lys og dempet oransje, til rosa og mørk lilla. Disse bildene er nydelige mot grønt, bare se så fint fargene spiller sammen i stylingene under her, med grønne planter.


Miracle Yellow 1 & 2

Jeg er veldig glad i gult, men det har alltid vært en farge jeg synes er litt vanskelig å jobbe med, spesielt på større flater. Derfor har jeg hatt det som et mål, å utfordre meg selv med denne fargen for å bli enda mer komfortabel med å bruke den som en bærende farge i ett bilde, og ikke bare som en liten detalj. Endelig kom jeg meg i mål med å lage to bilder med mye gult som jeg liker veldig godt! Her har jeg brukt en litt varm og noe dempet gulfarge, kombinert med detaljer i blått, sort og hvitt.


Lifeline Blue / Lifeline Brown

Lifeline Blue er et bilde med mye tekstur og en skikkelig knall og fin blåfarge som får gulldetaljene til å stråle litt ekstra. Mens jeg jobbet med Lifeline Blue fikk jeg lyst til å legge inn litt mer varme, og det endte med at jeg måtte lage to versjoner av bildet. En variant for de som vil rendyrke den klare og sterke blåfargen, og en variant som har en mer dempet blå og varme, brune fargetoner.


Inspirasjon til bildene

Vakre fargekombinasjoner er noe jeg blir glad av å se på og det er noe av det som inspirerer meg mest. Når jeg kommer over en fin fargekombinasjon i hverdagen prøver jeg alltid å ta bilde av det. Det kan være så enkelt som en solnedgang, et blad og noen strå på en sti eller en fin utstilling i en butikk. Når jeg ser noen vakre bilder og fargekombinasjoner på Instagram eller Pinterest pleier jeg å lagre dem, slik at jeg kan hente dem frem igjen når jeg skal male. Her er noen eksempler på bilder jeg har funnet på Pinterest som har inspirert fargebruken min på noen av de nye maleriene mine. (Det er ikke jeg som har tatt disse fotografiene og de er linket til kilden hvor jeg fant dem)

3a6d1f8214b91720b9191a81ad3a9ab8.jpg
beff8b3923542dd916bef4361c7a7141.jpg
9440a2a3a20b51b1823aa8db8f1ddd1f.jpg
4bbfe50b0aa1437618bcc7d42a725c59.jpg
Forrige
Forrige

Kunst som passer til Jotun LADY Kveldshimmel

Neste
Neste

Nye bilder fra Linda Skaret hos Kremmerhuset