Exciting news - samarbeid med Kremmerhuset

Jeg har gledet meg mye til å kunne fortelle om et veldig spennende prosjekt jeg har jobbet på, i samarbeid med interiørkjeden Kremmerhuset. Nå er det like før lanseringen, og da kan jeg endelig vise dere noen helt nye bilder jeg har laget spesielt for Kremmerhuset.

I over et år har Kremmerhuset og jeg hatt en dialog med hvor vi har sett på muligheter rundt å gjøre et kunstnerisk samarbeid, og mandag 12. august blir resultatet av samarbeidet å finne i alle Kremmerhusets 63 butikker, og på kremmerhuset.no.

Det ene bildet jeg har laget for Kremmerhuset er et glassbilde som måler 80x100 cm, i en varm og naturlig fargepalett, som jeg tror vil passe godt inn i mange hjem. Et skikkelig blikkfang på enhver vegg!

Det ene bildet jeg har laget for Kremmerhuset er et glassbilde som måler 80x100 cm, i en varm og naturlig fargepalett, som jeg tror vil passe godt inn i mange hjem. Et skikkelig blikkfang på enhver vegg!

Prosessen

Parallelt med at Kremmerhusets innkjøpere jobbet med utformingen av deres nye høstkolleksjon har jeg jobbet med å lage noen bilder som komplimenterer resten av varene og fargene.

Vi har hatt flere møter hvor vi har plukket ut de endelige bildene, justert på fargene og landet størrelser og ferdiggjøringen av bildene. Siden jeg selv kun tilbyr bilder uten innramming i min egen nettbutikk, synes jeg det er ekstra gøy å få lage noen bilder som er klare til å henges rett på veggen sammen med Kremmerhuset. Og ikke minst, hvor kult er det ikke med et stort glassbilde i disse nydelige fargetonene?!

Disse to bildene måler 50x70 cm. De selges enkeltvis, men er laget spesielt som et par for å kunne henges sammen som vist over her. Og hvis du har fulgt med på bildene mine en stund så vet du at jeg er veldig glad i å jobbe med bilder i par!

Disse to bildene måler 50x70 cm. De selges enkeltvis, men er laget spesielt som et par for å kunne henges sammen som vist over her. Og hvis du har fulgt med på bildene mine en stund så vet du at jeg er veldig glad i å jobbe med bilder i par!

Det å være på showroomet til Kremmerhuset og se bildene mine henge på veggen sammen med alle de andre høstnyhetene, var stor stas. Nå gjelder jeg meg til å kunne dra til en av Kremmerhusets butikker i neste uke, for å se bildene i butikk. Og jeg håper du gjør det samme. 😘

Du kan finne din nærmeste Kremmerhuset-butikk her