Hjelp: Hvilke bilder passer på veggene hjemme hos meg?

Hvilke bilder passer til denne fargen? Hvilke bilder passer når jeg har grå sofa, blå vegger og eikegulv? Ta gjerne kontakt med meg om du ønsker å få forslag til bilder som passer inn hos deg. Jeg hjelper deg gjerne!

Jeg får mange henvendelser om dette, og jeg skjønner godt at det kan være vanskelig å se for seg hvilke fargekombinasjoner som blir bra sammen. Å sette sammen farger kan være vanskelig, og de oppfører seg gjerne annerledes avhengig av hvilke andre farger de har rundt seg, størrelsen på fargeflatene og hvilket lys det er i rommet. Jeg bistår gjerne med å lage en uforpliktende skisse hvor jeg setter inn bildeforslaget rett på veggen i rommet du trenger hjelp med.

Bildene på veggene kan ofte være prikken over i’en i et rom. Jeg liker veldig godt når noen av fargene i bildene, eller i alle fall tilnærmet like farger, går igjen på et eller flere elementer andre plasser i rommet også. Det er med på å binde sammen helheten. Da er det ekstra kjekt at det er noen ulike farger å jobbe med i bildene, slik at man har litt å spille på.

Treasure fra Jotun Lady

I dette innlegget tar jeg for meg fargen Treasure fra Jotun Lady og kommer med tre konkrete bildeforslag som passer godt til denne fargen. Treasure er en behagelig og dempet grønnfarge som har en litt gyllen undertone, og du kan lese mer om hva Jotun selv skriver om den her.

Alle de tre bildesettene jeg foreslår her har flere farger i seg, og det er mye spill i dem, som gjør dem både enkle å jobbe med og spennende å se på.

Bildeforslag nr. 1: “Earth" 1 & 2”

Bildeforslag nr. 2: “Golden Flow Sand 1 & 2”

Bildeforslag nr. 3: “Illumination Plum 1 & 2”

Jeg synes ikke man skal være så redd for å prøve nye og spennende fargekombinasjoner. Det viktigste å tenke på når du skal innrede et hjem er at du selv liker fargene, og at du blir i godt humør av å være i rommene. Alt annet er jo egentlig sekundært! Det er jo ingenting som er rett eller galt, og trender kommer og går hele tiden.

Forrige
Forrige

Exciting news - samarbeid med Kremmerhuset

Neste
Neste

Fargemix: Grønt og rosa