Høstkolleksjonen er lansert: Moderne, abstrakte bilder med spennende fargekombinasjoner

Da er endelig høstkolleksjonen min på hele 20 (!) nye bilder lansert. Det er bilder i mange spennende farger - alt fra blått, turkis, grønt, rosa, burgunder, brunt, gult og til detaljer i gull. Noen er med mørk bakgrunn, mens andre er med lys bakgrunn. Jeg har kost meg så utrolig mye med å lage disse bildene de siste månedene, og endelig er alt klart til at jeg kan dele dem med deg.

Alle bildene fås i flere størrelser, som A4, 40x50 cm, 50x70 cm og 70x100 cm. Noen av dem kommer i flere fargevarianter, og alle utenom “Mysterious”-bildene fås som bildepar.

Under her kan du lese litt om de forskjellige bildemotivene og se moodboard’et jeg laget i forkant av jobbingen med kolleksjonen. Moodboard’et er satt sammen av noe nydelige naturbilder som jeg snublet meg over på Pinterest. Det er bare så mye fint å finne der inne!

Nedover her finner du bildene i høstkolleksjonen sortert etter farger. Klikk på bildene for å komme til produktsidene.

A_moodboard_høst19_.jpg

Peachy Glow - et varmt og glødende bildepar

På flere av bildene i denne kolleksjonen har jeg jobbet med glød. Hvitt lys som gløder ut av mørkere partier i bildene, som nærmest skaper en bevegelse i bildene. Bildeparet Peachy Glow 1 & 2 går fargene i dus fersken, litt dempet oransje, rosa og over til dyp burgunder, sammen med både hvitt og sort. Alle disse nyansene gjør at bildene står seg godt i mange ulike stylinger, og at de passer like godt mot lyse og mørke vegger. De er veldig lekre mot naturfarger, som lyst tre, strå, men også mot edle metaller som gull og sølv.

peachyglow.jpg
peachyglow-1.jpg
PeachyGlow-2.jpg

Mysterious Sunset - en mystisk, rødlig skjønnhet

Bildet Mysterious finnes i fire ulike farger: Mysterious Sunset, Mysterious Forest, Mysterious Ocean og Mysterious Earth. Navnene representerer fargenyansene som er på bildene som er røde, blå, grønne og brune toner. Men selve inspirasjonen til Mysterious-bildene kommer faktisk fra noen utrolig vakre og glødende maneter, som du kan se på moodboard’et litt lenger opp her. De er veldig fotogene og mystiske skapninger - nesten litt utenomjordiske. Bare se det vakre fargespillet som oppstår i de gjennomsiktige kroppene deres med brennende slør og tråder!

The Unexpected - to bilder med ny og annerledes fargekombinasjon

Disse bildene hadde jeg det veldig gøy med å lage. Mye fordi de er så annerledes og skiller seg en del ut fra resten av bildene mine! Fargekombinasjonen var nærmest en “happy accident” og er et resultat av en kreativ dag hvor jeg ikke tenkte så mye på det endelige resultatet, men bare ville eksperimentere og prøve noe helt nytt. Bare tenk hvor mange spennende måter disse bildene kan styles på, som har så mange fargenyanser i seg.

Forrige
Forrige

Lansering i dag: kunst av Linda Skaret hos Kremmerhuset

Neste
Neste

Exciting news - samarbeid med Kremmerhuset