Kunstnyheter “NEW BEGINNINGS” 🌿

Det har vært en hektisk start på det nye året, med mange bestillinger i nettbutikken (tusen hjertelig takk for det), men endelig fikk jeg satt av litt tid til å lage ny kunst også.

De nye bildene heter “New Beginnings” og er en serie bestående av et bildepar i to ulike fargesammensetninger, totalt 4 forskjellige bilder.

Som navnet tilsier, representerer disse friske nyhetene for meg en ny begynnelse. Et nytt år, og om ikke så alt for lenge, en ny vår og varmere tider. Forhåpentligvis også en mindre korona-preget hverdag. Så, trekk pusten og gjør deg klar for en ny begynnelse - er du med?

“New Beginnings Pink” - inspirert av de magiske fargene til en glødende solnedgang. Disse inneholder mange nyanser av rosa, lilla, oransje, burgunder, gult, blått og grått. Det er til og med noen små innslag av grønt på New Beginnings Pink 1.

Alle bildene fås som kunsttrykk på både papir og lerret. De kan brukes stående eller liggende - jeg signerer etter hvordan du ønsker å henge dem. Les mer om dette på produktsidene.

Forrige
Forrige

Bilder som passer til Jotun LADY Marrakesh

Neste
Neste

To favoritter som bildepar