Bilder som passer til Jotun LADY Marrakesh

Trenger du litt inspirasjon til kunst som passer perfekt sammen med fargen “Marrakesh” fra Jotun LADY? Da har du kommet til rett sted.

Den nydelige og harmoniske beigefargen “Marrakesh” vet jeg mange av kundene mine har hjemme, nettopp fordi de har kontaktet meg og spurt om noen tips til hvilke bilder som passer best til fargen. Til det spørsmålet har jeg ikke kun ett enkelt svar, men heller mange gode forslag, og noen skisser som gjør det enklere å se for seg hvordan bildene og fargen blir sammen.

Her er også noen andre ting som kan være lurt å tenke over før du bestemmer deg:

  • Hvilke andre farger har du i rommet som du gjerne vil ta hensyn til?

  • Ønsker du ett stående bilde, to bilder ved siden av hverandre eller ett stort liggende? Eller kanskje til og med tre matchende bilder ved siden av hverandre?

  • Ønsker du at bildet skal gå litt i ett med veggen eller at det skal synes godt og være et skikkelig blikkfang?

Bildeforslag med blått

Over her ser du flere bildeforslag som har litt blått i seg, som kan være helt perfekt hvis du for eksempel har noen andre blåfarger på vegger, tekstiler eller annen pynt i samme rom. Eller i andre rom i huset også, for så vidt, for det kan være fint å skape en følelse av helhet ved at flere av rommene henger litt sammen.

Alle disse bildene har også innslag av varme i seg, i form av brunt, oransje og gull. Det gjør at de passer veldig godt sammen med mange ulike tresorter du eventuelt har ellers i interiøret.

 

Bildeforslag med ulike grønntoner

Under her ser du flere bildeforslag, her med fokus på ulike nyanser av grønt, som også er en nydelige farge å kombinere med beige.

Andre bildeforslag

Hvis du liker en fargepalett med jordtoner eller litt rosa, kan kanskje noen av bildene under her være noe for deg.

 
LindaSkaret_kunstguiden_lav copy.jpg

Vanskelig å velge bilde?

Se tips og triks på kunstguiden

LindaSkaret_1529902478_devotedgreen-moon-fadedmemories.jpg

Hvordan velge riktig størrelse på bildene?

Forrige
Forrige

Nye bilder i friske vårfarger lansert nå

Neste
Neste

Kunstnyheter “NEW BEGINNINGS” 🌿