Kunst som passer til Jotun LADY Exhale

Det kan være vanskelig å finne den perfekte kunsten til hjemmet sitt. Kunst som passer godt inn, som ikke "alle andre" har eller koster skjorta. Jeg hjelper deg gjerne med å finne de riktige bildene til ditt interiør og tilbyr håndsignerte kunsttrykk og originale malerier laget med kjærlighet i et bredt utvalg av farger og størrelser.

Exhale fra Jotun Lady er en dempet minttone, som passer perfekt inn i det skandinaviske interiøret. Jeg skjønner godt hvorfor flere av kundene mine har nettopp denne fargen på veggene sine hjemme. Her kommer noen forslag til bilder som passer godt sammen med fargen Exhale. Klikk på navnene under bildet for å kjøpe eller lese mer om hvert enkelt kunsttrykk.

Slik omtaler Jotun selv fargen:

“En dempet minttone. Tonen er blågrønn med et grålig skjær over seg. 7637 Exhale er en farge som ligger midt imellom de populære 7163 Minty Breeze og 7555 Soft Mint, ergo er den noe lysere enn bestselgeren 7163 Minty Breeze. Uttrykket blir svalt, pustende og avslappende. En farge som er god å omgi seg med når man skal roe seg ned og finne hvilepulsen.”

Devoted Green 1 - finnes også som et bildepar.

Devoted Green 1 - finnes også som et bildepar.

Her er noen flere forslag til bilder som passer godt til fargen Exhale fra Jotun Lady, hvor alle er nummererte kunsttrykk i begrenset opplag - noen på lerret og noen på papir: Free Souls 1 (håndkolorert), Free Souls 2 (håndkolorert), Summer Flora Soft Pink, Morning Haze 1 (håndkolorert), Morning Haze 2 (Håndkolorert), Secret Garden Green 1 (håndkolorert), Faded Memories (Håndkolorert), Symmetry 1 (kommer snart), Summer Flora Green 1


LindaSkaret_1841480377_Devoted-Green-2_lerret.jpg

Unngå refleksjoner i glasset på rammen med lerretsbilder

Hva er lerret og hva er fordelen?

Forrige
Forrige

Hvordan ramme inn bildene?

Neste
Neste

Kunst på Hotel Clarion Collection Arcticus