Utstilling hos Schei Jakobsen

Jeg vil tipse deg om en koselig og urban Café som heter Schei Jakobsen. Den ligger på Melhus, ca 15-20 minutters kjøring fra Trondheim.

Det første som møtte meg da jeg kom inn døren var et stort smil fra hun som sto bak kassen og betjente kundene, samt en varm og lun følelse av interiøret i caféen. De har et spennende utvalg av småinteriør og gaveartikler som blant annet smykker, romduft, vaser, lokal te og andre fristelser.

Enlight421.jpg

Kunstkroken

Daglig leder Cathrine Jakobsen har kjøpt flere av mine bilder og spurte om jeg hadde lyst til å stille ut noen av bildene i “kunstkroken” deres i caféen. Det ville jeg selvfølgelig, så jeg pakket og rammet inn noen av mine favorittbilder, og nå er utstillingen på plass. Jeg tok til og med noen innrammede bilder som jeg ikke har lagt ut i nettbutikken, hvis du vil ha noe som ingen andre har. Jeg vet at mange gjerne ønsker å se bildene “live” før de kjøper, så dette kan være en fin mulighet til det om du er i nærheten av Melhus i løpet av den nærmeste tiden.

Lett å ta med

Flere av bildene pakket jeg også inn i papprør, sånn som jeg pakker og sender dem ved bestillinger i nettbutikken, slik at du kan kjøpe med deg kun selve bildene og få dem rammet inn som du selv ønsker. Bildene er som alltid signert for hånd og trykket på matt kvalitetspapir.

Foto: Schei Jakobsen

Foto: Schei Jakobsen

Foto: Schei Jakobsen

Foto: Schei Jakobsen

Foto: Schei Jakobsen

Foto: Schei Jakobsen

Foto: Schei Jakobsen

Foto: Schei Jakobsen

Forrige
Forrige

Kunst som passer til Jotun Statement Blue

Neste
Neste

Takk for et herlig 2019