LindasCreative på Boligmessen i Trondheim

For en helg det har vært! Det har vært utrolig gøy å få stille ut på Boligmessen i Trondheim nå i helgen, så selv om jeg er ganske sliten etter en hektisk helg full av nye opplevelser og flere dager med opp- og nedrigging i tillegg til full jobb, føler jeg meg full av energi og ny giv.

Det var fullt kjør fra morgen til kveld, og selv med noen uhell og rammer som fikk seg en skikkelig kakk like før messen åpnet, så gikk det over all forventning. Det var mange flotte stands på messen, og både Halvor Bakke og Sinnasnekker´n var der og underholdte fra scenen.

Tilbakemeldingene fra alle de hyggelige folkene som kom innom standen min var overveldende og rørende. Tusen hjertelig takk til alle dere som kom innom og var så rause med varme og ord og vennlige smil. Takk til alle som kjøpte med dere bilder i helgen, og til alle som sa at de skal tipse venner og kjente om LindasCreative og til alle dere som meldte dere på konkurransen (vinneren trekkes på onsdag).

Må også rette en stor takk til Hanna og Sigurd som har sittet barnevakt, til Andreas som har hjulpet meg med tusen praktiske ting, og en ekstra stor takk til min snille mamma som har hjulpet meg fra torsdag ettermiddag til søndags kveld med både rigging og å stå på standen. Hva skulle jeg gjort uten dere? <3

boligmesse_lindascreative.jpg