Eksklusive kunsttrykk på lerret med ekte gull - "The Secret Garden Collection"

Nærbilde_SecretGardenGreen1_.jpg

The Secret Garden Collection

Jeg har lenge ønsket å lage en premium kunstkolleksjon med håndlagte detaljer av ekte gull i et svært begrenset opplag, og endelig er bildene i “The Secret Garden Collection” klare. Dette er de første bildene hvor jeg bruker 23,75 karat bladgull og 18 karat gulltusj. Gullet reflekterer lyset så vakkert og dette gir en unik glød til bildene som jeg elsker.

Svært begrenset opplag

Bildene fra The Secret Garden Collection på lerret med gulldetaljer fås kun i 30 eksemplarer per motiv, per format. Tilgjengelig i størrelse 50x70 cm, 70 x 100 cm og 100 x 140 cm. Alle bildene er både signert og nummerert.

Inspirasjonen bak kolleksjonen

Til disse bildene fant jeg inspirasjon i formene og fargene til den norske sommeren. Jeg har kombinert fotografier av blomster og planter jeg har tatt i min mors hage med alkoholblekkmalerier.

Uttrykket og følelsen bildene gir meg, får meg til å minnes lukten av sommer og barndomsminner av lek i hagen med utforskning av de små men interessante detaljene med nysgjerrigheten til et barn.


Limited edition kunsttrykk på lerret med håndlagt 23,75 karat bladgull:

Klikk på bildene under for mer informasjon.

Limited Edition: "Secret Garden Pink 1" with 23 kt gold

fra 4995 kr

Limited Edition: "Secret Garden Pink 2" with 23 kt gold

fra 4995 kr

Limited Edition: "Secret Garden Green 1" with 23 kt gold

fra 4995 kr

Limited Edition: "Secret Garden Green 2" with 23 kt gold

fra 4995 kr


Kunsttrykk på papir:

De samme motivene er også tilgjengelig som kunsttrykk på papir, unummerert og uten gulldetaljer. Klikk på bildene under for mer informasjon.


Ferdig oppspent eller sammenrullet

Du kan velge om du ønsker å bestille bildene ferdig spent opp på blindrammer eller sammenrullet, og om du ønsker å få dem tilsendt per post eller å hente dem selv i atelieret mitt i Trondheim. Kom gjerne innom og se bildene først om du ønsker det - det er noe eget med å se hvordan lyset reflekteres i de vakre gulldetaljene.


En fantastisk gave

Kunst er en fantastisk gave å gi bort i flere anledninger, som for eksempel bryllup, bursdager eller andre av livets store begivenheter. Ta gjerne kontakt om du har et spesielt ønske i forbindelse med kunst i gave, så hjelper jeg deg gjerne. Jeg legger også gjerne ved en personlig hilsen.


Om du har noen spørsmål om disse bildene eller noe annet er det bare å sende meg en mail.

Forrige
Forrige

Begrenset opplag: Kunsttrykket "Moon" med gulldetaljer

Neste
Neste

Bilder som passer til Jotun LADY Treasure