Kunst som passer til Jotun LADY Oslo

Har du fargen “Oslo” fra Jotun LADY på veggen din og er på utkikk etter et bilde som passer perfekt inn? Ta en titt på bildeforslagene under her, så kanskje du finner din nye favoritt.

Den populære malingsfargen Oslo fra Jotun LADY utstråler tyngde og eleganse, og det er nok ikke uten grunn at denne fargen pryder mange vegger rundt om i Skandinavia. Det er en ganske dempet fargetone som passer til mange forskjellige bilder. Jeg har satt sammen flere forskjellige bildeforslag under her, så scroll deg ned og ta en titt. Hvilken kombinasjon liker du best?

Alle de abstrakte bildene kan fås både stående og liggende, og som kunsttrykk på papir eller på lerret, så her er det mange spennende muligheter. Klikk på bildenavnene om du vil se nærmere på hvert enkelt kunsttrykk.

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål.

Fra øverst til venstre: Underneath, Earth, Devoted Brown 1 & 2, Let it go 1

Fra øverst til venstre: Underneath, Earth, Devoted Brown 1 & 2, Let it go 1

Slik omtaler Jotun selv fargen:

“En dyp blå tone med grønne hint over seg, noe som gjør den til den perfekte aksentfargen til blågrønne toner. Også fin sammen med 10341 Kalk, 10342 Kalkgrå samt den grågrønne 5341 Prismegrønn. 5180 Oslo vil også fungere til en rekke gråtoner og beigefarger.”

Oslo er en ganske kald farge, så det kan være fint å få inn noen varme elementer i interiøret eller i bildene sammen med fargen. Bildene heter: Devoted Brown 1 & 2

Oslo er en ganske kald farge, så det kan være fint å få inn noen varme elementer i interiøret eller i bildene sammen med fargen. Bildene heter: Devoted Brown 1 & 2

Tenk gjerne over om du ønsker at bildene skal gå mest mulig i ett med veggen eller om du ønsker at de skal stikke seg litt ut.

 

Kunst i farger og størrelser som passer perfekt hos deg

Kunstrykkene våre kommer i 6 ulike størrelser på papir og 2 størrelser på lerret, samt et bredt utvalg av farger og motiver.
Om du synes det er vanskelig å velge, send oss gjerne en mail eller finn inspirasjon og bildeforslag til ulike malingsfarger her.

Kjøp kunst som ikke "alle andre" har

Kunsttrykk på lindaskaret.com trykkes etter at du har lagt inn din bestilling, signeres og kuttes for hånd i Lindas eget atelier.

 

Så, hvordan går du frem for å bestille?

  1. Velg ønsket bilde i nettbutikken

    • Hvis du trenger hjelp til å velge bilder, send oss gjerne en mail eller finn fargeinspirasjon her.

  2. Velg ønsket størrelse

    • Kunsttrykkene fås i størrelser fra A4-100x140 cm og passer til de fleste rammer.

    • Kan signeres stående eller liggende - du bestemmer!

    • Mål gjerne opp bildestørrelsen på veggen din for å finne riktig størrelse

  3. Fullfør bestillingen din og gled deg til å motta dine nye bilder!

 
LindaSkaret_kunstguiden_lav copy.jpg

Finn fargeinspirasjon og hjelp til å velge bilder

Forrige
Forrige

Nytt bilde i kunstserien "Faded Memories"

Neste
Neste

Nye bilder i friske vårfarger lansert nå