Kunst som passer til Jotun LADY Masala

Det kan være vanskelig å finne den perfekte kunsten til hjemmet sitt. Kunst som passer godt inn, som ikke "alle andre" har eller koster skjorta. Jeg hjelper deg gjerne med å finne de riktige bildene til ditt interiør og tilbyr håndsignerte kunsttrykk og originale malerier laget med kjærlighet i et bredt utvalg av farger og størrelser.

Masala fra Jotun Lady er en behagelig okergul farge som liver og opp og tilfører mye varme til rommet. Her kommer noen forslag til bilder som passer godt sammen med denne fargen. Klikk på navnene under bildet for å kjøpe eller lese mer om hvert enkelt kunsttrykk.

Grønt og gult - en herlig kombinasjon

Jeg synes grønne fargetoner er riktig så lekkert sammen med Jotun Lady Masala. Det blir så friskt og harmonisk sammen. Se noen forslag med grønt i under her

Slik omtaler Jotun selv fargen:

“En sterk, okergul tone. Dette er en farge som umiddelbart sender tankene til duftende krydder og mat fra sydligere strøk.”

Jotun Lady Masala er også fin sammen med andre krydderfarger, som rust, brunt, rødt og til og med dempede rosatoner.

Eller hva med en skikkelig fargeklatt, som bildet “Happy 2”? Det er et nummerert kunsttrykk som kommer i begrenset opplag.

 
LindaSkaret_kunstguiden_lav copy.jpg

Finn fargeinspirasjon og hjelp til å velge bilder

LindaSkaret_1835154529_release-lerret.jpg

Unngå refleksjoner i glasset på rammen med lerretsbilder

Hva er lerret og hva er fordelen?

Forrige
Forrige

Kunst som passer til Jotun LADY Sand

Neste
Neste

Hvordan velge riktig størrelse på bildene?