Kunst og bilder på soverommet

Er du på ute etter litt interiørinspirasjon til soverommet? Jeg har samlet noen av mine favorittstylinger her, av mange vidt forskjellige soverom med tanke på stil, farger og kunst på veggene. Kanskje finner du noe å la deg inspirere av.

Blå er en fin farge å ha på soverommet, da det gjerne er en fin og rolig farge som vi ser mye av i naturen og som kan gjøre det litt svalt og avslappende. Her ser du et Devoted Green 2 på lerret som passer veldig godt til blant annet mange blå- og grønnfarger.

Secret Garden Pink 1, hengt liggende, rammet inn med passepartout.

New Beginnings Pink 2 på et lekkert soverom med Paris-vibber.

Noen detaljer i rosa kan også være riktig så friskt og flott på soverommet. Over her ser du to eksempler på dette, hvor soverommene ellers er ganske nøytrale i fargene.

Lerretsbilde Close to the flame 1 passer perfekt inn i dette flotte soverommet i dempede grønn- og bruntoner. Veldig lekkert med de innebygde hyllende ved den sjarmerende kontorplassen også.

Rosa og grønt passer veldig godt sammen. De er komplementære farger som forsterker hverandre. Se bare hvor kult dette grønne soverommet blir med de rosa detaljene. Her ser du også Limited Edition av Secret Garden Pink 1 håndkolorert med ekte gull.

Lerretsbilde Swept Away Green 1 i størrelse 100x140 cm blir et skikkelig blikkfang på denne hvite veggen.

Hvis man har et romslig soverom og mye ledig veggplass kan det jo være veldig fint med en såkalt triptyk, altså tre matchende bilder ved siden av hverandre. Akkurat som vist på bildet over her, med “Devoted Brown x 3”.

Her ser du bildet Nomade 2.

Bildet Devoted Brown 1 i ramme med passepartout.

Brun-, oransje- og rustfarger også herlige farger å ha på soverommet. Kanskje liker du også disse varme fargene ekstra godt om høsten?

Et soverom i klassisk stil med mye hvitt og jordfargede detaljer, og Limited edition Summer Flora Soft Pink 1 & 2 på veggen. Personlig elsker jeg elegante kakkelovner som dette - et smykke i rommet.

Eller hva med friske pasteller for skikkelig gladstemning? Her ser du Happy 1 og Happy 2 på veggen, som er kunsttrykk på lerret i begrenset opplag.

Et moderne soverom med fargen Jotun Sand på veggen, detaljer i lyst tre og gull samt kunsttrykkene Blue Lotus 1 & 2.

Lerretsbilde av Blue Lotus 1 hengt liggende på veggen ved sengen.

Bildene på soverommet må ikke nødvendigvis henge på veggen over sengen heller. Kanskje har du en skjenk eller kommode som det passer fint å sette et bilde på også? Her ser du Devoted Green 1.

Close to the flame blue 1 & 2 på et elegant og lyst soverom i hvite rammer.

Kanskje foretrekker du et mer maskulint uttrykk, med mye sorte detaljer, betong og krom? Her et litt tøffere soverom med bildet Faded Memories 3 på veggen.

Enda et eksempel på et litt mer maskulint soverom med mye sort. Bildet på veggen heter Morning Haze 1 og er et håndkolorert kunsttrykk på lerret som fås i et begrenset opplag.

Bildene “Symmetry 1 & 2” kommer snart.


Vanskelig å velge bilde?

Se tips og triks på kunstguiden

Hvordan lager jeg bildene mine?

Kunsttrykkene mine er digitaltrykk, laget med en teknikk som kalles D.G.A., hvor jeg kombinerer det analoge og tradisjonelle med det digitale.

Forrige
Forrige

Songbird - en ny bildetrio i begrenset opplag

Neste
Neste

Lekne bilder i deilige pastellfarger