Bilder som passer til Jotun LADY Pale Linden

Hvilke bilder passer godt sammen med malingsfargen Pale Linden fra Jotun Lady, lurer du kanskje på? Det kan være vanskelig å se for seg hvordan farger, kunst og interiør blir sammen. For å prøve å hjelpe deg litt på vei, har jeg satt opp disse forslagene. Her viser jeg flere av mine egne verk, som jeg synes passer fint sammen med veggfargen.

Jeg har også laget denne kunstguiden, hvor jeg viser forslag til bilder som passer til mange andre populære farger.


Slik omtaler Jotun selv fargen:

“En lys, dempet grønntone. Dette er en lys og litt grålig grønntone. Den vil oppleves som frisk, men likevel dempet. Den er usedvanlig vakker til hvitt, men også de grålige, hvite, som 1024 Tidløs, 1928 Sommersne, 8282 Hvit Pepper og 0201 Antikkhvit, er gode kombinasjoner.”

Den lekre, dempede grønnfargen Pale Linden fra Jotun Lady passer godt sammen med flere andre grønntoner. I skissene under har jeg vist eksempler på bilder med sorte rammer, men det kan også bli veldig flott med hvite rammer, gull eller “trefarge”. Hva passer best inn med resten av interiøret ditt?

Det er naturligvis ikke veggfargen ene og alene som bør være avgjørende for hvilke bilder du skal ha på veggene. Resten av interiøret, som sofa, pynt og puter har også mye å si for helheten, og ikke minst er det viktig at du liker bildene og uttrykket de representerer.

Grønt er også veldig flott sammen med rødlige farger som rosa, burgunder og rusttoner. Se mine bildeforslag med innslag av disse fargene under her.

Om du fortsatt synes det er vanskelig å bestemme seg for hvilke bilder du skal gå for etter å ha sett alle disse forslagene, må du gjerne sende meg en mail med bilder av hjemmet ditt, så kan jeg foreslå noen bilder mer spesifikt til deg.

En annen mulighet er også å bestille bildeprøver av bildene du vurderer i A5 størrelse, slik at du får se fargene på forhånd.

Det originale maleriet Our Story i størrelse 70x100 cm passer også veldig fint til Pale Linden fra Jotun Lady.

 

Finn fargeinspirasjon og hjelp til å velge bilder

Hvilke teknikker og materialer bruker jeg for å lage bildene mine?

Forrige
Forrige

Velkommen til separatutstillingen Fargelek

Neste
Neste

Hyggelig omtale i magasinet Kamille