Bilder som passer til Jotun LADY Organic Green

Det kan være vanskelig å se for seg hvordan bilder og kunst blir sammen med fargen man har på veggen hjemme. Derfor viser jeg flere av bildene mine sammen med populære malingsfarger fra Jotun på forespørsel fra kundene mine, og her kan du se mange fine forslag til fargen Organic Green.

Organic Green fra Jotun Lady er en dempet, mørk grønnfarge som skaper en lun og behagelig stemning i rommet. Klikk på navnene under bildene i denne artikkelen for å se mer om hvert enkelt bilde.

Slik omtaler Jotun selv fargen:

“En dempet, gyllen grønntone som vil oppleves som både naturlig og behagelig grønn. Den er lun, og fremstår ikke blålig som enkelte mørke grønntoner kan. Sammenlignet med grønntoner som 8422 Green Marble, vil den oppleves som mindre grålig i tonen.”

Her ser du en bildevegg satt sammen av bildene Release 1 & 2 og Close to the flame green 1 & 2.Hvis du ønsker bilder som har de samme fargetonene som veggen men allikevel at bildene skal “poppe” litt ut, og være godt synlige, kan det å bruke passepartout være veldig nyttig. Det er en fin måte å få fremhevet bildene enda tydeligere på.

Her ser du en bildevegg satt sammen av bildene Release 1 & 2 og Close to the flame green 1 & 2.

Hvis du ønsker bilder som har de samme fargetonene som veggen men allikevel at bildene skal “poppe” litt ut, og være godt synlige, kan det å bruke passepartout være veldig nyttig. Det er en fin måte å få fremhevet bildene enda tydeligere på.

Jotun Lady Organic Green er også fin sammen med “krydderfarger”, som rust, brunt, rødt og okergul.

Grønt og rosa er også en veldig spennende og frisk fargekombinasjon, perfekt for deg som er glad i litt mer kontraster og sprekere farger.

 

Finn fargeinspirasjon og hjelp til å velge bilder

Unngå refleksjoner i glasset på rammen med lerretsbilder

Hva er lerret og hva er fordelen?

Forrige
Forrige

Nye bilder av Linda Skaret hos Kremmerhuset

Neste
Neste

Hyggelig omtale i det danske magasinet Isabellas