Nye bilder i friske farger som rosa og turkis

Om du har fulgt med litt i det siste har du kanskje sett at jeg nettopp lanserte fire nye bilder. Men når man bobler over av nye bildeidéer, så må man vel bare kjøre på og slippe noen flere nyheter. Am I right?

De forrige bildene gikk mye i jordtoner og varme, brente farger. Disse nyhetene er litt friskere og sprekere i fargene, og går blant annet i turkis, gult og rosa. Scroll deg ned og ta en titt på disse ferske godbitene.

“The Journey”

…er et fargerikt bilde med mye energi. Formene er lekne, og sammen med den litt harde kontrasten mellom lyse og mørke nyanser blir bildet definitivt et blikkfang på veggen. Jeg liker denne spennende fargepaletten svært godt, og den strekker seg helt fra gult til både røde, rosa og lilla toner med detaljer i gull.


“Soft Twillight”

…er et bilde som er nært beslektet med “Swept Away Blue”. Mye av den herlige teksturen og flyten i bildet er ganske lik, men “Soft Twillight” sine fargepalett strekker seg litt mer mot lilla.


“Blue Lotus 1 & 2”

…er to herlige, friske bilder med detaljer i blått, turkis, gult og gull. Du kan se dem i flere stylinger her - og jeg gleder meg til å fortsette å eksperimentere med dem i nye stylinger i tiden som kommer. De passer jo til så mange forskjellige interiørstiler. “Blue Lotus 1 & 2” ligger i nettbutikken både som par og som et enkelt bilde.

Forrige
Forrige

Takk for et herlig 2019

Neste
Neste

Få en liten gave hver søndag i advent