13 nye originale malerier

Our Story”, 70x100 cm. (9495,-)

De siste månedene har jeg jobbet med en rekke nye alkoholblekkmalerier på lerret. Tidligere har jeg for det meste jobbet på papir, så det har vært spennende å utforske mer rundt hvordan blekket oppfører seg på lerretet, og å jobbe med originale verk i enda større formater.

Torsdag 4. november blir de 13 nye maleriene tilgjengelige i nettbutikken.

Kind Gesture”, 50x70 cm. (5195,-)

Karma” og “High Vibrations”, 40x50 cm. (2895,- pr. stk.)

Første lansering av originale alkoholblekkmalerier

Hvis du har fulgt med på "kunstreisen" min en stund, har du kanskje fått med deg at dette faktisk er den første gangen jeg åpner opp for salg av originale alkoholblekkmalerier. Ja, jeg har riktignok solgt originale malerier før, men de har for det meste vært malt med akrylmaling, som gir et helt annet uttrykk. Det er nok derfor jeg føler meg litt ekstra spent i forbindelse med lanseringen av disse - og håper de blir tatt godt i mot. :-)

Organiske former

Jeg elsker å jobbe med organiske former i maleriene mine, noe disse nye bildene absolutt bærer preg av. De myke formene er noe jeg trives godt med å omgås, kanskje nettopp fordi de de føles så naturlige, litt som å få med seg et lite stykke av naturen inn.

Når det gjelder fargene har jeg jobbet med flere ulike paletter, fra grønt og varme rusttoner til kalde blå- og lillatoner. Felles for alle maleriene er detaljer i gull. I tillegg har også noen av bildene fått seg noen ekstra detaljer av spray- og akrylmaling.

Autumn Leaves 1 & 2”, 24x33 cm. (1095,- pr. stk.)

Karma”, 40x50 cm (2895,-) og “Your Voice”, 24x33 cm (1095,-)

You and me”, 40x50 cm. (2895,-)

Silence 1, 2 & 3”, 40x50 cm. (2895,- pr. stk.)

Siden jeg får en del spørsmål om dette, vil jeg også nevne at det er mulig å betale med Klarna på originale malerier. Det vil si at du kan sikre deg maleriet du vil ha, og betale etter 14 dager eller 1 måned om ønskelig.

A drop in the ocean”, 50x70 cm. (5195,-)

Detaljer av “A drop in the ocean

Jeg elsker kunsttrykkene mine, som er en kombinasjon av tradisjonelle og digitale teknikker, men det er absolutt noe helt spesielt med originale malerier også. En ting er jo at det finnes kun det ene eksemplaret i hele verden, men det er også noe ekstra ærlig og ekte over dem, om du skjønner hva jeg mener?

Uansett, jeg håper du liker de nye maleriene, og om du har noen spørsmål eller kommentarer så er det bare å sende meg en mail.

Detaljer av “Spellbound

Spellbound”, 50x70 cm. (5195,-)

Forrige
Forrige

Tusen takk for en hyggelig workshop i alkoholblekk

Neste
Neste

Bli med på workshop i alkoholblekk